Algemene voorwaarden

De minimale verblijfsduur is 5 dagen in Juli & Augustus de rest van het jaar 3 dagen, een kortere verblijfsduur of een aangepaste in - uit check is eventueel in overleg mogelijk.

Na ontvangst van uw reservering nemen wij binnen 24 uur contact met u op. U wordt verzocht om binnen 7 dagen een aanbetaling te doen van 35% van de totale huursom, waarna de reservering definitief wordt. Dit wordt bevestigd middels een email. De resterende huursom moet uiterlijk 4 weken voor aankomst voldaan zijn. Bij het niet nakomen van de betalingsverplichting komt de reservering te vervallen zonder verplichting tot terugbetaling van de aanbetaling.

In geval u reserveerd binnen 4 weken van aankomst, dient uw de gehele huursom gelijk te betalen. 

Voortijdig vertrek, ongeacht de aanleiding, leidt niet tot restitutie van betaalde huur of schoonmaak kosten.

Betaling

Betalingen kunt u doen met PayPal, in kontanten of per bankoverschrijving. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelastingen.

Bij een annulering binnen 2 maanden voor uw aankomst blijft een betaling van 35% verschuldigd met een minimum van € 80,-. Bij annulering binnen 1 maand voor aankomst bedraagt deze betaling de volledige huursom.

Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, uiteraard verstrekken wij indien nodig een factuur.

Aansprakelijkheid

Uw betreedt het terrein van Casa Nova Safra geheel op eigen risico. 

U bent ten alle tijde aansprakelijk voor berokkende schade/vermissing van goederen behorende tot de (in)boedel van Casa Nova Safra.

Casa Nova Safra aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, diefstal, verlies van goederen of inkomen welke u of uw gezelschap ondervindt tijdens uw verblijf in het vakantiehuis en perceel behorende bij Casa Nova Safra.

Het is aan te bevelen een reisverzekering af te sluiten.

Borgsom

Om eventuele schade/vermissingen aan uw gehuurde vakantievilla en omgeving te dekken vragen wij een borgsom van € 150,- contant te voldoen bij aankomst. Indien alles in orde is aan het einde van uw vakantie, geven we u de borg. Als er onverhoopt schade is duurder dan de borg van € 150,- dan verhaalt u dit op uw reisverzekering. Zodra uw verzekering onze schade heeft vergoed krijgt u uw de borg teruggestort.

Bewoning vakantiehuis

Het aantal personen dat in een vakantiehuis mag overnachten is gerelateerd aan het aantal vaste bedden en mag niet overschreden worden. Alleen in overleg met de verhuurder kan hiervan afgeweken worden. Voor een extra bed rekenen wij € 15,- per nacht.

Aan jongeren onder 21 jaar wordt niet verhuurd.

Schoonmaak

Het vakantiehuis wordt volledig schoon betrokken, Op verzoek kunnen wij vaker schoonmaken voor een toeslag van € 30,- per keer bij de verhuurder melden bij aankomst.